Modes speciālisti vairs nevar noslēpt drausmīgo patiesību - atgriežas astoņdesmito gadu trakās frizūras - īsi un spici galvas augšdaļā un garas peļu astes pakauša daļā.
Frizūru, kas ilgu laiku bija apsmiekla objekts mūsdienu frizieriem, slavenu padarīja tādas zvaigznes kā Mels Gibsons, restlinga slavenība Halks Hogans un Anglijas valstsvienības futbolists Kriss Vodls, līdz beidzot griezums izgāja no modes.

Tomēr šķiet, ka arī šoreiz mode atgriežas. Vismaz tāda pārliecība radās pēc tam, kad Kreigs Evanss iesvieda ar olu valstsvīram Džonam Preskotam.

Frizieris Trevors Sorbī, kura klientu skaitā ir ne mazums slavenību, tajā skaitā arī Donna Eira un Helena Mirena, nešķiet laimīgs. "Es lūdzu Dievu, lai šī mode neatgrieztos". Tomēr laikam Sorbī vēlmēm nebūs lemts piepildīties. Jau vairāki desmiti mājas lapu Internetā atzīmē par Jucekli (Mullet) dēvētās frizūras atgriešanos.

Džo Dērts jaunā filmā, kurā galveno lomu tēlo Deivids Speids, atzīmē slavenās frizūras ieguldījumu ASV kultūras attīstībā. Daudzas slavenības, tajā skaitā arī Džordžs Klūnijs un Andrē Agasi, bija modīgās frizūras piekritēji tās uzplaukuma laikā, taču pēc tam no tām atteicās.

Turpretim rokeris Maikls Boltons, Pīters Stringfelovs, dīdžejs Pats Šārps un Vācijas futbola speciālists Rūdijs Fellers palika stilam uzticīgi pat tā vistumšākajās dienās.

Felleru par nepieciešamību mainīt matu griezumu nemitīgi centās pārliecināt sieva, taču viņai tas neizdevās un Rūdijs būs sagaidījis modes atgriešanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!