Foto: DELFI
Kazahstānā atrasts miris Lietuvas pilsonis kompānijas "Res automatic gates" dibinātājs, pirmdien pavēstīja ziņu avots Mangistau apgabala iekšlietu departamentā

48 gadus vecais uzņēmējs bija pazudis bez vēsts Mangistau apgabala administratīvajā centrā Aktau pilsētā. Viņa līķi policisti piektdien atrada trīs kilometrus no Aktau pilsētas ūdensnoteces kanālā divu metru dziļumā.

Varas iestādes izmeklē krimināllietu, un lietuvieša slepkavībā aizdomās turētie pašlaik tiek nopratināti, sacīja ziņu avots.

Ļegus 16.janvārī pulksten 4 ieradās Aktau ar lidmašīnu no Viļņas caur Maskavu. Pēc ierašanās viņš nosūtīja sievai īsziņu, ka aizlidojis normāli, tomēr kompānijas birojā Aktau viņš tā arī neieradās.

Uzņēmēja kolēģi sākumā meklēja viņu paši saviem spēkiem, bet pēc tam vērsās policijā. Lidostas videonovērošanas kameru ieraksti apstiprināja, ka Ļegus ieradās Aktau.

Policijas darbinieki atrada automašīnu, ar kuru Ļegus 16.janvāra rītā izbrauca no Aktau lidostas teritorijas. Taksometra vadītājs apstiprināja, ka aizvedis vīrieti līdz norādītajai adresei un izlaidis viņu pie biroja ēkas, tomēr pēc tam viņu neesot redzējis.

"Res automatic gates" Kazahstānā piedāvā Lietuvas rūpnīcas "Ryterna" produkciju - privātmāju garāžu vārtus, industriālos vārtus un vārtu automātiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!