Foto: Privātais arhīvs

Televīzijas raidījumu un pasākumu vadītāja, radio ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare savus sekotājus sociālajos tīklos pārsteigusi ar lokanību. Atraktīvā TV "seja" atrādījusi foto, kurā viņa iemūžināta špagatā, un bilde sajūsminājusi ļoti daudzus.

Baiba, kura nākamgad februārī svinēs 50 gadu dzimšanas dienu, bildes aprakstā norādījusi, ka "tas ir nieks, esmu gatava kauč uz galvas stāvēt, lai tikai ik rītu mostos ar domu, ka eju uz darbu, kas sagādā baudu".

"Radio "Star FM" "Zoopasta" ir mans dzinējspēks. Šonedēļ mēs atklājam savas mazāk zināmās šķautnes, un, re, kas atklājas – Egons Reiters (sirsnīgs un bezgaljauks arī dzīvē) līdz 40 gadiem uz pasauli skatījies tikai ar vienu aci. Jānis Romanovskis var aizsniegt ar mēli degungalu (it kā nekas, bet tas liecina, ka mēle šim tiešām lunkana), Māris Grigalis, lai realizētu savu sapni (mopēds "Delta"), ir gatavs vistu kakas mēzt.

Nu, bet es, ja vajag, špagatā nosēsties varu, pat piecelties atpakaļ arī! Morāle: Ja gribi ko sasniegt, vajag gribēt un varēt!" ar motivējošiem vārdiem dalījusies Baiba.

Sipenieces foto izpelnījies gan sarkano sirsniņu, gan arī jūsmīgu komentāru birumu.

"Būšu godīgs, nekad nevarēju iedomāties Baibu špagatā , bet – cepuri nost," ētera personību uzslavējis kāds komentētājs, un arī daudzi citi pauduši pārsteigumu par Baibas prasmi.

View this post on Instagram

Kas man špagatā vēl nosēsties??? Šādu frāzi tak esat dzirdējuši,kad prasa no tevis "neiespējamo". Tas ir nieks,esmu gatava kauč uz galvas stāvēt,lai tikai ik rītu mostos ar domu,ka eju uz darbu,kas sagādā baudu! #Radio Star Fm Zoopasta ir mans dzinējspēks🚀,šonedēļ mēs atklājam savas mazāk zināmās šķautnes,un re,kas atklājas -Egons Reiters(sirsnīgs un bezgaljauks arī dzīvē)līdz 40 g.uz pasauli skatījies tikai ar vienu aci😉,Jānis Romanovskis var aizsniegt ar mēli degungalu😝(it kā nekas,bet tas liecina,ka mēle šim tiešām lunkana),Māris Grigalis,lai realizētu savu sapni(mopēds Delta)ir gatavs vistu kakas mēzt 🐓,nu bet es,ja vajag špagatā nosēsties 🧘‍♀️varu,pat piecelties atpakaļ arī! Morāle :Ja gribi ko saniegt,vajag GRIBĒT UN VARĒT!

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on Dec 5, 2019 at 3:58am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!