Policijai izdevies atrast un arestēt vīrieti, kurš Berlīnes metro iespēra pa trepēm lejup ejošai sievietei, viņu paklupinot, ziņo "Daily Mail". Neģēli pamanījis un atpazinis sabiedriskā autobusa šoferis pēc tam, kad vīrietis skaņi izteicis pretenzijas par cita pasažiera pārāk skaļo runāšanu pa telefonu.

Oktobrī novērošanas kameru nofilmētais incidents, kurā viņš iespēra kādai pa trepēm ejošai sievietei, guva lielu rezonansi internetā, un drīz vien vīrietis tika identificēts kā 27 gadus vecais Svetoslavs Stoikovs no Varnas Bulgārijā.

Vīrietis bijis labi zināms arī bulgāru tiesībsargājošajās instancēs. Viņš iepriekš apsūdzēts par zādzībām, laupīšanām un huligānismu.

Uzbrucējs video redzams kopā ar trim draugiem. Pēc tam, kad viņš sievietei iesper un viņa smagi krīt pa kāpnēm, kāds Stoikova draugs vēl paņem nokritušu alus pudeli un tad steidzīgi pievienojas pārējiem aizejošajiem. Visi video redzamie vīrieši esot bulgāri.

Drīz pēc nozieguma pastrādāšanas viņš devās uz Franciju un kādu laiku uzturējās pie radiem Nicā. Kādu laiku nodzīvojis Francijas dienvidos un nospriedis, ka briesmas ir garām, un viņu vairs nemeklēs, trīs bērnu tēvs kopā ar sievu "Eurolines" autobusā devies atpakaļ uz Berlīni.

Kad Stoikovs autobusā uzsācis strīdu ar citu pasažieri, šoferis, kurš arī bijis bulgārs, drīz vien atpazinis vīrieti. Kopā ar citu pasažieri autobusa vadītājs izplānojis, kā sievietes spērēju nodot policijai, ierodoties Berlīnē.

Autobusam iebraucot autoostā, to jau sagaidījuši desmitiem policistu. Stoikovs nav mēģinājis pretoties arestam, ziņo policija.

Ja neģēļa vaina smagu miesas bojājumu nodarīšanā tiks pierādīta, viņš var tikt sodīts ar cietumsodu no sešiem mēnešiem līdz pat desmit gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!