Foto: AFP/Scanpix
Kāds bezpajumtnieks par saziedoto naudu nopircis ziedus, lai tos noliktu bojā gājušo piemiņai Svētās Annas laukumā Mančestrā, atsaucoties uz “Manchester Evening News” (MEN), ziņo “The Telegraph”.

Svētās Annas laukumā Mančestrā tūkstošiem iedzīvotāju bojā gājušo piemiņai nolikuši svecītes, ziedus, mīkstās rotaļlietas un zīmējumus.

Tā vietā, lai nopirktu sev dienišķo maltīti, vīrietis nolēmis nopirkt ziedus, lai novietotu tos Svētās Annas laukumā.

Zināms, ka bezpajumtnieku sauc Tomijs. Tiesa, viņš nevēlējies medijam atklāt savu uzvārdu. Viņš ir arī Svētās Annas baznīcas regulārs apmeklētājs, atzīmē "MEN".

"Esmu savā dzīvē pazaudējis ļoti daudz cilvēku, bet šī traģēdija skāra mani personīgi," medijam sacīja Tomijs, kurš piebilda, ka apmeklē Svētās Annas laukumu kopš tā brīža, kad tur pie pieminekļa parādījušies pirmie ziedi.

Jau vēstīts, ka pasauli aizkustinājuši divi vīrieši - bezpajumtnieki, kuri pirms mediķu ierašanās palīdzējuši cietušajiem bērniem Mančestras teroraktā. Abiem glābējiem - 35 gadus vecajam Stefanam Džonsam un 33 gadus vecajam bezpajumtniekam Krisam Pārkeram - iedzīvotāji sākuši vākt ziedojumus, lai tādējādi palīdzētu grūtajā dzīves situācijā.

Ziņots, ka 22. maija vakarā Mančestras arēnā dziedātājas Grandes koncerta laikā notikušo sprādzienu sarīkojis pašnāvnieks - spridzinātājs ar mājas apstākļos izgatavotu spridzekli, vēsta raidsabiedrība BBC. Vīrietis identificēts kā 22 gadus vecais Salmans Abedi, otrdienas vakarā paziņoja policija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!