Kādam vīrietim ASV izvirzīta apsūdzība par 13 gadus vecas pusaudzes piespiešanu stāties seksuālās attiecībās, izmantojot narkotikas un spoku stāstus e-pasta sūtījumos.
40 gadus vecais Konektikutas štata iedzīvotājs Interneta sūtījumos uzdevies gan par policijas virsnieku, gan par pusaudzi un pat par diviem spokiem, lai pārliecinātu meiteni par nepieciešamību ar viņu pārgulēt.

Prokurors Luiss Luba norādīja, ka apsūdzētais savā datorā izveidoja pusaudzei savu e-pastkastīti, un, izmantojot arī narkotikas un alkoholu, vīrietis bieži aicinājis meiteni pie sevis. Likumpārkāpējs ļāva pusaudzei lasīt saņemtās vēstules, ko pats bija nosūtījis, izmantojot starpniekus.

Sūtījumos konektikutietis centās pārliecināt pusaudzi stāties ar viņu seksuālās attiecībās. Līdztekus citiem sūtījumiem vīrietis, kas izmantoja pseidonīmu Domeniks, bija nosūtījis vēstules divu tuvējās kapsētas spoku vārdā. Pārdabiskās būtnes brīdināja, ka gadījumā, ja vēstuļu saņēmēja nepārgulēs ar Domeniku, pār pašu meiteni un viņas ģimeni kritīs lāsts.

Vēlāk vīrietis uzvilcis masku, un, dēvējot sevi par Domeniku, kapsētā ar meiteni pārgulējis. Kā norāda prokurors, līdz šim viņa karjerā nav bijusi tik dīvainas lieta. "Domeniks" apsūdzēts seksuālā noziegumā, pornogrāfijā, kā arī par uzdošanos par policijas virsnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!