Par atbalstu starptautiskajam terorismam meklētais Osama bin Ladens, iespējams, ir izdarījis plastisko operāciju, lai paliktu nepazīts, atsaucoties uz informācijas avotiem opozicionārajā Ziemeļu aliansē, otrdien raksta Irānas avīze "Entechab".
Bin Ladenu esot operējuši vairāki plastiskās ķirurģijas speciālisti, mainot viņa sejas žokļa daļu. Patlaban opozīcija mēģinot iegūt fotoattēlus, kuros būtu redzami terorista jaunie vaibsti.

Bin Ladens slēpjas Pamira kalnos

Pakistānas laikraksts "The News", atsaucoties uz "ļoti ticamiem avotiem", ziņo, ka. ASV īpašie spēki meklē Osamu bin Ladenu Pamira kalnos Afganistānas ziemeļaustrumos.

Pēc šīm ziņām, bin Ladens ar piekritēju grupu ir nocietinājušies bijušajā padomju bāzē Vahanas koridorā, kur Afganistāna robežojas ar Ķīnu, Tadžikistānu un Pakistānu.

Kopā ar bin Ladenu tur atrodas 200 kaujinieku no viņa organizācijas "Al Qaeda", un vēl divarpus tūkstoši cilvēku sargā bāzi no ārpuses, kontrolējot piekļūšanas ceļus. Bāzē ir rezerves, kas ļauj vairākiem simtiem cilvēku tur dzīvot vairākus gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!