Foto: AFP/Reuters/Scanpix/LETA

Brazīlijas gangsteris, kurš pirms dažām dienām mēģināja izbēgt no cietuma, maskējoties par paša meitu, cietuma kamerā atrasts miris, raksta portāls NPR.

Klauvino da Silva, kurš bija notiesāts uz 73 gadiem un 10 mēnešiem ieslodzījumā, visdrīzāk, izdarījis pašnāvību, teikts cietuma pārstāvju izplatītajā paziņojumā. Tāpat tajā norādīts, ka par notikušo uzsākta izmeklēšana.

Da Silva no cietuma mēģinājis izbēgt, maskējoties par paša meitu, kura bija ieradusies apciemot savu tēvu. Pēc apmeklējuma laika beigām viņas vietā cietumu vēlējies pamest maskējies tēvs, taču apsargiem viņu izdevies pieķert un bēgšanas plāns izgāzās. Pieķertais gangsteris bija uzvilcis parūku, krūšturi un silikona masku.

Britu raidsabiedrība BBC pirmdien ziņoja, ka bandīta meita var tikt apsūdzēta par palīdzības sniegšanu tēvam, kurš centies izbēgt no cietuma.

Meita un vēl septiņi cilvēki par bēgšanas mēģinājumu tikuši iztaujāti. Uzskatīts, ka viena no personām varētu būt grūtniece un tādēļ cietuma apsargi viņu nav pārbaudījuši. Šai personai, iespējams, izdevies cietumā ienest priekšmetus, kurus Da Silva izmantojis, lai maskētos un mēģinātu izbēgt no cietuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!