Grūtībās nonākusī aviokompānija "British Airways" piektdien paziņoja, ka piedāvās īpašas biļetes par pazeminātām cenām, lai piesaistītu vairāk pasažieru pēc 11.septembra teroristu aktiem ASV.
"British Airways" piedāvā lētākas biļetes uz vairākām Eiropas pilsētām, turklāt bērniem tiek dota iespēja lidot bez maksas.

Piedāvājums būs spēkā līdz 2002.gada martam, un ir plānots pārdot piecus miljonus aviobiļešu par pazeminātām cenām.

"Tas ir tikai sākums kampaņām, kuru mērķis būs veicināt mūsu biznesa tīkla attīstību," paziņoja "British Airways" pārdošanas direktors Deils Moss.

Pēc terora aktiem ASV "British Airways" pasažieru skaits ir būtiski samazinājies, un kompānija ir paziņojusi par plašām atlaišanām, darba algu iesaldēšanu un reisu atcelšanu vairākos maršrutos.

Saistībā ar pieprasījuma kritumu pēc aviopārvadājumiem "British Airways" atlaidīs 5200 strādājošo. Nedēļu pirms uzbrukumiem aviokompānija paziņoja, ka atlaidīs 1800 strādājošo globālās lejupslīdes apstākļos.

Šonedēļ "British Airways" paziņoja par plāniem samazināt strādājošo algas par 37 miljoniem sterliņu mārciņu izdevumu samazināšanas programmas ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!