Robija Viljamsa singls "Angels" atzīts par Lielbritānijas mobilo telefonu lietotāju iecienītāko telefona signāla melodiju.
Aptaujā, ko veica Interneta mūzikas lapa Clickmusic.co.uk, tika aptaujāti 3000 mobilo telefonu īpašnieki. Grupas "Led Zeppelin" klasiskās dziesmas "Stairway to Heaven" melodija tika atzīta par otru iecienītāko, bet "Oasis" "All Around The World" ierindojās trešajā vietā.

Populārāko telefonsignāla melodiju pirmajā desmitniekā iekļuva arī Madonnas dziesma "Like A Virgin", Prinsa "1999", "Fatboy Slim" dziesma "Right Here, Right Now", kā arī dziesma no Džeimsa Bonda sērijas filmas.

Analizējot mobilo telefonu lietotāju muzikālo gaumi, psihoterapeits Sidnijs Krauns teica: "Tas, kādu melodiju cilvēks izvēlas sava mobilā telefona signālam, ir dziļi personīgs lēmums un pasaka ļoti daudz par to, kā cilvēks vēlas tikt uztverts. Tā ir kā simbols."

"Like A Virgin" melodiju pārsvarā izvēlas sievietes, kas jūtas stipras un brīvas, bet Robija Viljamsa "Angels" melodiju telefonos lieto jaunākas sievietes, kuru izvēle nav tik pārdroša un eksotiska," uzskta Krauns.

"Interesanti, ka daudzi cilvēki izvēlējušies klasisko "Stairway To Heaven". Tas liecina par to, ka daudzi cilvēki nejūt nepieciešamību sekot masu spiedienam un labprāt parāda savu patieso gaumi," saka psihoterapeits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!