Nauda Revilu pārim nepieciešama, lai sagrabējušā "Rover 213" vietā nopirktu lietotu automašīnu "Ford Fiesta". 22 gadus vecais Garijs saka: "Nekad mūžā man naudas krāšana nav sagādājusi tādu prieku."

Savukārt viņa sieva, 20 gadus vecā Dženeta teica: "Mani pārsteidza Garija izturība. Lai gan viņš strādā 14 stundas dienā, viņš vienmēr atrod laiku papildināt automašīnas fondu."

Divu bērnu vecāki Revili naudu sāka krāt pagājušajos Ziemsvētkos, un drīz vien jau bija ietaupīta krietna summa. Garijs atzīst: "Mums ar Dženu nekad nav izdevies ietaupīt, tāpēc mums bija jāsasaista naudas krāšana ar kaut ko patīkamu. No sākuma mēs to darījām joka pēc. Taču, kad nauda sāka iekrāties, tas kļuva par lielisku stimulu. Agrāk mēs mēdzām mīlēties no rītiem, pirms es devos uz darbu. Taču, kopš mēs sākām krāt naudu, es pēc darba tūlīt atgriežos mājās uz vēl vienu reizi. Un bieži vien mēs iekrāto summu palielinām arī naktīs. Tas ir ļoti jautri un tiek darīts cēla mērķa vārdā."

Dženeta saka: "Lielākā daļa cilvēku svētdienu dēvē par atpūtas dienu, bet mēs ar Gariju to saucam par vienas mārciņas un piecdesmit pensu dienu. Ar šo sistēmu svētdienās mums vienmēr izdodas ietaupīt tieši šādu summu. Mums vienmēr paticis sekss. Tagad mēs vairs netērējam naudu pabā vai pērkot līdzņemamo pārtiku, bet saka, "Ietaupīsim naudu", un dodamies uz gultu. Pārsteidzoši, bet seksam nauda atrodas vienmēr. Tādā tempā krādami, mēs drīz vien varēsim nopirkt "Jaguar" un lielu māju."

Dženeta jau plāno krāt naudu arī platekrāna televizoram. "Es viņai teicu, ka tas būs ļoti patīkami," atzīst Garijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!