Foto: Reuters/Scanpix
Lielbritānijas policija un mediķi sestdien devušies uz izsaukumu pēc zvana saņemšanas, ka Vakefīldā pie kanāla atrodas ievainots vīrietis. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka vīrietis ir aktieris, kurš piedalās filmas par zombijiem uzņemšanā, vēsta laikraksts “The Telegraph”.

Policija saņēmusi kāda iedzīvotāja zvanu, ka pie kanāla atrodas asinīm klāts vīrietis. Ierodoties notikuma vietā, policisti sastapuši filmēšanas grupu, kura uzņēmusi epizodes filmai par Zombijiem, bet ievainotais vīrietis bijis viens no labi nogrimētajiem aktieriem, vēstīts vietējas policijas profilā mikroblogošanas vietnē “Twitter”.

31 gadu vecā filmas producente Nikola Mortera pastāstīja, kā tā ir bijusi pēdējā filmēšanas diena. Epizodes uzņemšanai par zombijiem bija pārģērbti un nogrimēti 30 aktieri. Tie šķērsojuši tiltu pār kanālam, kad, acīmredzot, kāds garāmgājējs tos pamanījis un izsaucis policiju, pieļauj Mortera. “Policisti bija labvēlīgi nosakņoti un smējās,” norādīja producente.

“Zombiji izskatās labi. Tie ir ļoti vecmodīgi. Tie ir iepuvuši, klāti ar asinīm, kodienu pēdām, dubļiem un izskatās biedējoši,” aktierus raksturo producente. Aktieru grims bijis ļoti pārliecinošs, pastāstīja policists Tims Saksons, kurš ar kolēģi, ierodoties notikuma vietā, sastapa deviņus zombijus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!