Interneta aptaujā atklājies, ka tradicionālais priekšstats par britiem kā visai sasaistītiem un bikliem mīlētājiem, kas guļamistabā nevēlas izmēģināt neko jaunu, ir novecojis, ziņo "Ananova".
Pēc NetDoctor.co.uk pasūtījuma veiktās aptaujas dati liecina, ka briti pat iesaistās interneta seksā, sadomazohistiskās un transvestītiskās rotaļās, lai padarītu pikantāku savu dzimumdzīvi.

Aptaujājot 850 pieaugušus cilvēkus, noskaidrots, ka 25 procenti britu vīrieši un 15 procenti sieviešu iesaistījušies Interneta seksā, savukārt 13 procenti vīriešu un pieci procenti sieviešu atzīst, ka viņiem ir savs fetišs.

Aptuveni 60 procenti aptaujāto nenoliedz, ka viņiem ir savas intīmas fantāzijas, kuras viņi neizpauž saviem partneriem. 18 procentus sieviešu un 16 procentus vīriešu uzbudina sasiešana seksa laikā, bet 16 procentiem sieviešu un 13 procentiem vīriešu erotiski šķiet sitieni.

Astoņi procenti abu dzimumu respondentu atzina, ka izmēģinājuši īpašus erotiskus tērpus vai pārģērbušies pretējā dzimuma drānās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!