Kāds separātistu rindās karojošs burjats savam video vēstījumam no Ukrainas frontes neapdomīgi izvēlējies ļoti nepiemērotu "filmēšanas laukumu". Proti, viņš savā video sūkstās par ukraiņu armijas gļēvumu un slēpšanos aiz civilo iedzīvotāju mājām, bet pats uzskatāmi iekārtojies ierakumā, kurš izrakts tieši dzīvojamo daudzstāvu namu pagalmā.

Video, kurš sākotnēji aicina ziedot naudu un palīdzēt cīnītājiem redzams, kā kaujinieka izveidotais un ar smilšu maisiem nocietinātais ierakums atrodas dzīvojamo daudzstāvu māju ielenkumā. Lai gan esot pamiers, līdz kaujiniekiem joprojām nonākot informācija, ka kaut kur notiekot cīņas.

Paralēli kaujinieki cītīgi trenējoties un apmācot arī jaunos biedrus. Video intervētais kaujinieks arī ir pārliecināts, ka pamiers Ukrainā nebūs ilgi, jo jau tagad "pretējā puse to neievērojot".

Taujāts par Ukrainas armiju, viņš ir skarbs - "mēs viņus necienām. Ja ievērotu kara noteikumus, karotu neaiztiekot mierīgos iedzīvotājus, nevis ieraktos apdzīvojamos punktos, lai mēs par viņiem nevarētu šaut, tad būtu cita lieta. Patlaban tas ir riebīgi un pretīgi".

"Mēs te esama atnākuši karot par vietējiem," video vēstījumā uzsver karotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!