Burvju mākslinieks Deivids Bleins, kurš pavadījis 61 stundu iesaldēts ledus gabalā un nedēļu - ierakts zemē, otrdien tika uzcelts uz 24 metrus augstas kolonnas Manhetenā, kur viņš iecerējis pavadīt 35 stundas.
"Tiksimies, puiši, pēc kādām 35 stundām," žurnālistiem teica Bleins, kurš ar ceļamkrānu tika uzcelts uz kolonnas, kas atrodas aiz Ņujorkas Publiskās bibliotēkas filiāles Piektajā avēnijā.

Vairāku simtu fanu un garāmgājēju uzmundrinājuma saucienu pavadījumā Bleins nostājās uz kolonnas, kuras virsotnes platums ir aptuveni 56 centimetri. Šīs akcijas organizētāji apgalvo, ka Bleins pie kolonnas nav piesiets un vienīgā drošības ierīce, kuras uzstādīšanai piekritis burvju mākslinieks, ir divi rokturi, pie kuriem viņš varēs pieturēties, ja vējš kļūs pārāk stiprs.

Neparastā pasākuma kulminācija gaidāma trešdienas vakarā, kad Bleins, kurš vēlas līdzināties leģendārajam triku meistaram Harijam Hudini, nolēks no kolonnas uz gofrēta kartona kastēm. Šo notikumu programmā "Deivid Blane's Vertigo" tiešraidē translēs televīzijas sabiedrība ABC.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!