Foto: AP/Scanpix
Čečenijas galvaspilsētā Groznijā sestdien vakarā policijas aplenkumā uzspridzinājies cilvēks, kas turēts aizdomās par līdzdalību Krievijas opozīcijas politiķa Borisa Ņemcova slepkavībā, svētdien vēsta ziņu aģentūra "Interfax" ar atsauci uz avotu tiesībsargāšanas iestādēs.

Aplenktais atradies kādas Groznijas daudzstāvu ēkas dzīvoklī un uz aicinājumu padoties metis granātu policistu virzienā, bet ar otru granātu uzspridzinājies pats. Citu cietušo nav.

Jau ziņots, ka Krievijas noslepkavotā opozīcijas līdera Borisa Ņemcova slepkavības lietā aizturētas jau ir četras personas, atsaucoties uz Krievijas Federālo drošības dienestu (FDD), ziņo laikraksts "Kommersant".

FDD aizturējis Anzoru Kubaševu un Zauru Dadajevu. FDD direktors Aleksandrs Bortņikovs sestdien norādījis, ka abi aizturētie ir Kaukāza izcelsmes. Svētdien Ingušijas Drošības Padomes sekretārs Alberts Barajevs apstirpinājis, ka aizturētas vēl divas personas.

Atsaucoties uz avotu sniegto informāciju, aģentūra "Interfax" ziņoja, ka aizturētie esot tiešie slepkavības izpildītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!