Foto: Publicitātes foto

ASV Floridas štata iedzīvotājs Boriss Pavlovs vairākkārt zvanījis uz ārkārtas numuru 911, cerot, ka tādējādi tiks deportēts atpakaļ uz Latviju, ziņo portāls "Patch".

Ņūportričijas pilsētā dzīvojošais 32 gadus vecais Pavlovs sācis zvanīt uz ārkārtas numuru agrā pirmdienas, 10. oktobra, rītā. Tā kā viņš nav ziņojis par ārkārtas situāciju, tad saruna pārtraukta, medijam atklājis Pasko apgabala šerifa biroja pārstāvis.

Neilgā laikā vīrietis uz numuru 911 piezvanījis vēl piecas reizes, neziņojot par ārkārtas situāciju. Dispečeri viņam ikreiz norādījuši, ka pret viņu var uzsākt krimināllietu par ārkārtas dienestu darba traucēšanu, bet viņš brīdinājumus nav ņēmis vērā.

Policijai pēc telefonu operatora sniegtās informācijas izdevies noteikt zvanītāja atrašanās vietu, un viņi devušies uz viņa dzīvesvietu Ņūportričijas Sanšainas bulvārī. Tur noskaidrots, ka Pavlovs tikai vēloties tikt aizsūtīts atpakaļ uz Latviju. Turklāt vīrietis apgalvojis, ka viņš ir gatavs darīt jebko, lai tiktu deportēts.

Medijs ziņo, ka Pavlovs deportēts netiks, bet kopš otrdienas atrodas apcietinājumā reģionālajā cietumā. Viņš tiek apsūdzēts ārkārtas zvanu sistēmas darba traucēšanā.

Cietums, kurā patlaban atrodoties Pavlovs:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!