Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Covid-19 turpina izplatīties ASV prezidentam Donaldam Trampam pietuvināto cilvēku vidū - ar vīrusu inficējies arī prezidenta padomnieks Stīvens Millers (attēlā), kā arī augsta ranga militārpersona, raksta britu raidsabiedrība BBC.

Millers pašizolācijā atradies jau piecas dienas, bet otrdien paziņojis, ka inficējies ar vīrusu. Paziņojumā viņš norādījis, ka līdz otrdienai visi Covid-19 testi viņam bijuši negatīvi.

Pēc tam, kad pozitīvs tests bijis arī Krasta apsardzes admirālim Čārlzam Rejam, karantīnu uzsācis ASV ģenerālis Marks Millejs un citas militārpersonas. Pirms aptuveni desmit dienām admirālis piedalījies kādā pasākumā Baltajā namā, taču nav skaidrs, vai tur viņš arī inficējies.

Millers ir jau kārtējais Trampa administrācijai pietuvinātais cilvēks, kurš inficējies ar šo vīrusu. Pagājušajā nedēļā arī pats Tramps paziņoja, ka viņam bijis pozitīvs Covid-19 tests. Inficējās arī prezidenta sieva Melānija, vairāki Trampa padomnieki, republikāņu senatori, kā arī Baltā nama preses sekretāre.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!