Foto: Kadrs no video

Vismaz trīs cilvēki gājuši bojā, Krievijas pilsētā Magņitogorskā uzsprāgstot mikroautobusam, ziņo "The Moscow Times". Nelaimes gadījums noticis tikai dienu pēc tam, kad pilsētā pēc gāzes eksplozijas daļēji sabruka desmitstāvīga daudzdzīvokļu māja, nogalinot vismaz 20 cilvēkus.

Urālu pilsētiņā otrdienas, 1. janvāra vakarā, visticamāk, gāzes iekārtas kļūmes dēļ uzsprādzis un tūlītēji aizdedzies mikroautobuss, uz vietas nogalinot trīs tā pasažierus, paziņojusi policija. Čeļabinskas reģiona gubernatora pārstāvji norādījuši, ka incidents noticis ne pārāk tālu no vietas, kur glābēji turpina glābšanas darbus sabrukušajā ēkā.

Kāda aculiecinieka uzņemtā video redzams, ka mikroautobusu pārņēmušas liesmas, bet apkārtējo teritoriju norobežojusi policija.

Lai gan pēc abiem nelaimes gadījumiem soctīklos izplatīta informācija, ka tie ir terorakti, tiesībsargājošās iestādes šādus apgalvojumus noraidījušas, paziņojot, ka mājas drupās sprāgstvielu pēdas nav atrastas. Trešdien Magņitogorskā izsludināta sēru diena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!