Divi brāļi Indijas ziemeļos nosvinējuši kāzas ar vienu un to pašu sievieti. Visi trīs jaunlaulātie gatavojas laimīgai dzīvei trijatā.
23 gadus vecais Ramdeo Rams iepazinās ar 32 gadus veco Gītu Kumari Pendžabas štata Ludhianas pilsētas apģērbu rūpnīcā, kur viņi abi strādāja. Viņi devās uz Belvas ciemu, kur apmetās pie Rama vecākā brāļa, 38 gadus vecā Bali Rama, ziņo laikraksts "South China Morning Post".

Taču, kad Ramdeo pēc dažiem mēnešiem atgriezās Ludhianā, Gītas un Bali starpā izveidojās romantiskas attiecības. Tagad Gīta dzīvo ar abiem brāļiem, un nesen šīs attiecības tika svinīgi apstiprinātas laulībām līdzīgā ceremonijā.

"Mēs bijām iemīlējušies vienā un tajā pašā sievietē, bet arī viens otru mīlējām kā brāļi. Nolēmām Gītas dēļ nestrīdēties, bet ņemt viņu par mūsu kopīgo sievu," saka Ramdeo. Jaunā sieva uzskata, ka seko indiešu nacionālā eposa "Mahabharatas" varones Draupadi paraugam, kura saskaņā ar mātes vēlmi apprecēja piecus brāļus.

"Ja Draupadi varēja dalīt savu laulības gultu ar pieciem brāļiem, tad es neredzu nekā slikta laulībā ar diviem brāļiem. Kamēr vien mēs esam laimīgi trijatā, visam pārējam nav nozīmes," apgalvo Rama.

Vienīgā problēma šajā kopdzīvē ir brāļu atšķirīgie ēšanas paradumi. Jaunākajam brālim labāk garšo viegli ēdieni, bet vecākajam – asi un piparoti. Taču izdarīgā sieva šo problēmu atrisinājusi, vispirms sagatavojot ēdienu jaunākajam brālim un pēc tam pievienojot garšvielas, lai iepriecinātu vecāko brāli.

Saskaņā ar Indijas likumiem, par bigāmiju draud sods, lai gan daudziem indiešu mitoloģiskajiem varoņiem bijuši daudzi dzīvesbiedri. Izņēmums likumā paredzēts tikai musulmaņiem, kam atļauts precēt vairākas sievas, kuru skaits tomēr nedrīkst pārsniegt četras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!