Foto: Instagram
Krievijā divi pusaudži no mājas loga atklājuši uguni pa policijas automašīnu, notiekošo tiešraidē straumējot aplikācijā "Periscope", bet vēlāk izdarījuši pašnāvību, raksta raidsabiedrība BBC.

Drāma pirmdien risinājusies kādā nomaļā pilsētā Pleskavas apgabalā, kur divi 15 gadus veci pusaudži – puisis Deniss un meitene Katja – no mājas loga vairākas stundas šāvuši pa policijas automašīnu.

Notikumus pāris videotiešraidē straumējis internetā, kur tovērojis ducis viņu draugu. Tāpat puisis "Instagram" publicējis vairākus attēlus, kuros redzama iespaidīga munīcijas krava, kā arī alkohols.

Policisti norādīja, ka nav atklājuši uguni pa jauniešiem, bet centušies viņus pārliecināt pārtraukt šaušanu. Kad pēc vairākām stundām speciālo uzdevumu vienība ieņēmusi māju, abi pusaudži atrasti miruši. Visticamāk, ka pāris izdarījis pašnāvību, raksta BBC. Tas norādīts arī policijas oficiālajā paziņojumā.

Apšaudes laikā notikuma vietā ieradušies arī jauniešu vecāki, aicinot savus bērnus padoties. Taču pusaudži nav klausījuši un turpinājuši šaut. BBC raksta, ka abi aizmukuši no mājām pēc konflikta, kas izcēlies ģimenē.

Video Katja stāstījusi, ka pirms trim dienām aizbēgusi no mājām kopā ar Denisu. Starp viņu un māti izcēlies konflikts, kura laikā meitene paķērusi nazi, bet Deniss Katjas mātei ar gaisa pistoli iešāvis gurnā.

Policija šobrīd par notikušo nopratina jauniešu vecākus, bet no bojāgājušajiem paņemti asins paraugi, lai noskaidrotu, vai viņi ir lietojuši alkoholu un narkotikas.

Video ierakstā Katja stāstīja, ka māja pieder viņas patēvam. Tur esošajā seifā jaunieši atraduši ieročus. Pirms uguns atklāšanas pa policijas automašīnu Deniss esot nošāvis arī divus suņus vietējā ciematā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!