Foto: stock.xchng
Ar gada nokavēšanos "EasyJet" Berlīnē atklās Vācijā pirmā zemo cenu lidsabiedrības viesnīca "easyHotel", kur cenu un pakalpojumu politika ir tāda pati kā lidsabiedrībā - jo mazāk, jo labāk, jo izdevīgāk.

"EasyHotels" viesnīcu ideja ir piedāvāt izdevīgu alternatīvu dārgajām viesnīcām Eiropas metropolēs.

Viesnīcas istabās atrodas vien pats nepieciešamākais, tās ir mazas un vienkāršas. Viesnīca nepiedāvā brokastis un par TV skatīšanos numuriņos ir jāmaksā papildus. Tiem, kas istabu rezervē laicīgi, tiek piedāvātas atlaides jau tā izdevīgajai cenai.

Berlīnes viesnīca "easyHotel" tiks atklāta 8. martā, un tā atradīsies ļoti izdevīgā vietā Berlīnē. Viesnīcas piecos stāvos būs 125 istabas. Par godu atklāšanai vienas nakts cena istabai - 20 eiro (9,7 lati), ja rēķina uz divām personām - 10 eiro (4,8 lati) par cilvēku.

Istabu maksimālais izmērs gan ir desmit kvadrātmetri, toties duša ir katrā numurā. Arī logi šajā viesnīcā, atšķirībā no easyHotel Londonā, ir katrā istabā. Numuri iekārtoti EasyJet tipiskajā oranžajā krāsā.

Jaunā viesnīca "easyHotel Berlin Hackescher Markt" ir lidsabiedrības "EasyJet" viesnīcu ķēdes 12. viesnīca. Budžeta viesnīca ievēro principu, kurš pirmais rezervē, tas maksā mazāk. Istabas iespējams rezervēt jau no 11. februāra tikai internetā (http://de.easyhotel.com).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!