Kāda sieviete, kurai tika ārstētas hroniskas muguras sāpes, iespējams, atklājusi ārstniecības līdzekli, kas var palīdzēt tūkstošiem sieviešu sasniegt orgasmu.
Kad ārsts Stjuarts Melojs sievietes mugurkaulā ievietoja elektrodu, lai mazinātu hroniskās muguras sāpes, izrādījās, ka šai ārstniecības metodei ir gluži negaidīta, taču ļoti patīkama blakus parādība.

Ziemeļkarolīnas štata Vinstonas - Salemas slimnīcas anesteziologs Melojs stāsta: "Viņa man teica: "Jums jāiemāca manam vīram, kā tas darāms.""

Pavisam negaidot Melojs ir atklājis līdzekli, kas var palīdzēt tūkstošiem sieviešu sasniegt orgasmu. Saprazdams šī atklājuma potenciālo nozīmi, anesteziologs patentējis ierīci un uzsācis sadarbību ar mugurkaula stimulatoru ražotāju kompāniju "Medtronic", lai izstrādātu tālvadības orgasmu iekārtu.

Melojs cer jau šogad uzsākt klīniskos eksperimentus ar cilvēkiem.

Taču mediķi prognozē, ka "Orgasmatrons" nebūs ļoti plaši izplatīta ierīce vieglai seksuālas baudas gūšanai. Pat pret muguras sāpēm šī elektrodu ierīce tiek izmantota tikai tad, kad visas pārējās iespējas jau ir izsmeltas, turklāt elektroda ievadīšana mugurkaulā ir tikpat nopietna operācija kā sirds stimulatora pievienošana sirdij.

Līdz šim Meloja izgudrotā ierīce tikai divreiz palīdzējusi sasniegt orgasmu, tomēr anesteziologs cer to uzlabot un panākt stabilākus rādītājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!