Lai palīdzētu iemigušajam libido pamosties, daudzi mīlnieki visā pasaulē ķeras pie diezgan neiedomājamiem līdzekļiem. Vienalga, vai čūsku asinis, ceptas skudras vai pusperētas olas - mīlā un karā visi līdzekļi labi.

Ja, esot Filipīnās, jums kāds ielas pārdevējs piedāvā balut, tad ziniet - vai nu izskatāties ļoti izsalcis vai arī radāt iespaidu, ka ar potenci kaut kas nav kārtībā. Aiz nevainīgā balut vārdiņa slēpjas iemīļota uzkoda, kuras efekts ir arī potences palielināšana. Balut ir aizperēta ola ar labi attīstītu cāļa embriju, ko ēd vienkārši ar sāli. Gaumes lieta.

Kā potences spēcinātājus pazīst arī kobras asinis, ko dzer tīru vai sajauktu ar alkoholu. Jāatzīst, ka mūsu platuma grādos šāds eliksīrs garšo pavisam citādi nekā Dienvidaustrumāzijā vai Ķīnā, tāpat arī adatzivju ēdieni, bezdelīgu ligzdu zupa un jūras gurķu delikateses.

Kaut arī daļā pazīstamo un eksotisko afrodiziaku sastāvā tiešām ietilpst indes, kas ietekmē potenci, lielākā daļa eliksīru darbojas vien iztēlē - čūsku asinis padara pavedinošu, vilku gaļa vai pat tīģera penis palielina vīrišķību līdz pārcilvēku līmenim.

Citi eksotiski un neticami potences līdzekļi ir ceptas skudras Kolumbijā, nīlzirgu ragu pulveris Āfrikā un Ķīnā un spāņu mušiņas Eiropā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!