Lietuvas ekonomikas pieaugums ļauj cerēt uz jaunu automašīnu, ieskaitot "Ford" modeļu, tirdzniecības apjomu palielināšanos, izteicies koncerna "Ford" Eiropas nodaļas viceprezidents Ingvars Svigums, kurš nedēļas nogalē bija ieradies Lietuvā.
Viņš norādījis, ka "Ford" automašīnām Lietuvā varētu būt labas perspektīvas, turklāt pašlaik "Ford" automašīnu modeļu "Focus", "Mondeo" un "Transit" tirdzniecības apjomi savā klasē ieņem samērā labu pozīciju.

"Mēs daudz ko gaidām no jaunās "Ford Fiesta" automašīnas, kas rudenī tiks piedāvāta automašīnu salonā Frankfurtē," sacīja Svigums pēc "Ford Motor Co." Lietuvas pārstāvja "Vilniaus Vista" salona un servisa apmeklēšanas.

Jaunā "Ford Fiesta" automašīna Lietuvā, visticamākais, parādīsies jau gada beigās un kļūs par nopietnu konkurentu mazo automašīnu klasē.

"Vilniaus Vista" jau deviņus gadus Lietuvā veiksmīgi tirgo "Ford" automašīnas. Šī gada pirmajos sešos mēnešos kompānija ir pārdevusi 221 jaunu automašīnu, kas ir par 32 procentiem vairāk nekā iepriekšējā gada attiecīgajā periodā.

Pašlaik "Ford" aizņem aptuveni septiņus procentus Lietuvas jauno automašīnu tirgus.

Sviguma vadītajā "Ford of Europe" delegācijā bija arī koncerna Ziemeļeiropas grupējuma, Krievijas, Somijas un Norvēģijas nodaļu vadības pārstāvji. Tik plaša "Ford" vadības delegācija Lietuvu apmeklēja pirmo reizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!