Foto: AFP/Scanpix
Trīs cilvēki gājuši bojā apšaudē, kas notikusi Izraēlas pilsētā Telavivā, atsaucoties uz Izraēlas policiju, trešdien vēsta britu raidsabiedrība "Sky News".

Zināms, ka uzbrukums noticis Telavivas pilsētas centrā. Policijas pārstāvji norāda, ka apšaudē vairāki cilvēki ir ievainoti.

Izraēlas medijs "Haaretz" ziņo, ka apšaude notikusi pārtikas un tirdzniecības centru rajonā, kur atrodas iecienītais iepirkšanās tirdziņš "Sarona", kā arī vairāki restorāni un bāri, kas atrodas netālu no Aizsardzības ministrijas un armijas štāba.

Foto: Ekrānuzņēmums no Google maps

Policijas pārstāvji norādījuši, ka divi šāvēji ir neitralizēti. Izmeklētāji pieļauj, ka tas bijis teroristu sarīkots uzbrukums, vēsta "Sky News". Policija pārmeklē tuvāko apkārtni.

Savukārt britu raidsabiedrība BBC, atsaucoties uz policijas pārstāvju sniegto informāciju, norāda, ka viens apšaudes dalībnieks ir nošauts notikuma vietā, otrs aizturēts, bet trešais apšaudes dalībnieks ir aizmucis.

Izraēlas policijas pārstāvis Mikijs Rosenfelds savā tvitera kontā arī norādījis, ka apšaudē bojā gājuši trīs cilvēki.

Viens no šāvējiem bijis ortodoksālais ebrejs, atsaucoties uz vietējiem medijiem ziņo, "Sky News". Tāpat medijs norāda, ka, tiekot uzskatīts, ka divi no šāvējiem bijuši brālēni, kuri bijuši aptuveni 20 gadus veci. Abi esot ēduši maltīti kādā no restorāniem, kas atrodas tuvu "Saronai", kad pēkšņi atklājuši uguni uz pārējiem apmeklētājiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!