Kāds vikārs Velsā atteicies kristīt mazuli, kam viņa māmiņa nolēmusi dot vārdu Maksims Lūcijs par godu filmas "Galdiators" galvenajam varonim. Garīdznieks atteikumu pamatojis, teikdams, ka mātei vajadzētu biežāk apmeklēt baznīcu, nevis staigāt pa kinoteātriem.
Veniša Simpsone vēlējās, lai vikārs Endrjū Naits nokristītu viņas dēlu aktiera Rasela Krova atveidotā gladiatora vārdā, jo Simpsone ir liela austrāliešu aktiera fane. Viņa apgalvo, ka vikārs viņas dēlu kristīt atteicies tikai tāpēc, ka viņam nav paticis māmiņas izvēlētais vārds.

Taču Sentpola baznīcas vikārs Naits uzsvēra, ka bērnu kristīt atteicies tāpēc, ka māte un viņas ģimene nav regulāri baznīcas apmeklētāji.

"Ja viņa nāktu uz baznīcu tikpat bieži kā uz kino, tad tāda problēma varētu arī nebūt," intervijā laikrakstam "Daily Star" sacīja vikārs.

25 gadus vecā Simpsone, kas ir šķīrusies no bērna tēva, šo vārdu savam dēlam izvēlējās pēc tam, kad grūtniecības laikā divreiz bija noskatījusies amerikāņu kostīmfilmu "Gladiators".

Simpsonei šis ir jau ceturtais bērns, un senās Romas laika gladiatora vārds viņai šķita īpaši piemērots viņas pēdējam mazulim: "Es centos izdomāt savam bērnam kādu neparastu vārdu. Tiklīdz kinoteātrī izdzirdēju vārdu Maksims Lūcijs, tūlīt sapratu, ka tas ir tieši tas, kas man vajadzīgs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!