Foto: PantherMedia/Scanpix

Garnadži ASV pilsētā Lasvegasā aizvadītās nedēļas nogalē divreiz apzaguši Zviedrijas uzņēmumam piederošu noliktavu, kurā glabātas seksa rotaļlietas. Pirmajā reizē zagļi no noliktavas aizstiepuši kastes ar aptuveni 30 tūkstošiem prezervatīvu, vēsta raidsabiedrība CNN.

Savukārt svētdien garnadži atgriezušies un ar savu auto ietriekušies noliktavas durvīs. Otrajā piegājienā zagļi nočiepuši kastes, kurās bijušas dažādas seksa rotaļlietas aptuveni 15 tūkstošu ASV dolāru [aptuveni 13 tūkstošu eiro] vērtībā.

Apzagtās kompānijas "Lelo" pārstāvji pēc zādzībām savā interneta lapā ievietojuši ierakstu, kurā uzdevuši tikai vienu jautājumu: "Kādu ballīti plāno šie ļaudis? Mēs būtu varējuši to sponsorēt vai kaut kā tā."

"Lelo" pārstāvis Deivors Solvo notikušo uztvēris ar humoru un pastāstījis, ka, lai arī kurš nozadzis prezervatīvus un seksa rotaļlietas, visticamāk to nedarīja "izmēģināšanas nolūkos".

Noliktavas video novērošanas kameras fiksējušas gan garnadžus, gan viņu auto, informējis uzņēmuma pārstāvis, piebilstot, ka ieraksti nodot Lasvegasas policijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!