Kompānija "Gillette" lielā slepenībā tur sievietēm domāto jaunās paaudzes skūšanas sistēmas "226" ražošanas procesu un sākusi celt nožogojumu ap rūpnīcu, kurā top jaunais skuveklis.
"Tas ir kaut kas līdzīgs Pentagonam," sacīja "Gillette" pārstāve Mišela Sinala, atbildot uz jautājumiem par jauno produktu, kas tiks laists pārdošanā šogad. Šī slepenība atgādina laiku, kad tika radīts vīriešiem domātais skuveklis "Mach3", kas guvis lielus panākumus un tiek ražots Berlīnē. Lai gan "Gillette" informēja, ka jaunā skuvekļa uzbūvē būšot iekļauti vairāki "Mach3" līdzīgi elementi, kompānijas pārstāvjiem nepatīk, ja jaunais produkts tiek dēvēts par "Mach3 sievietēm".

"Pirms rūpnīcā tiek nogādātas ražošanas iekārtas, tiks uzcelta siena, lai neviens tur nevarētu iekļūt," teica Sinala. Lielākā daļa darbinieku, kas strādā pie šī projekta, ir informēti tikai par savu specifisko uzdevumu.

Lai gan "Gillette" vairs netur noslēpumā "Mach3" sarežģītās ražošanas iekārtas, kompānija joprojām neatklāj patentēto skuvekļa asmeņu "dimanta apvalka" ražošanas procesu.

Turklāt visi produkti rūpnīcā tiek dēvēti kodētos nosaukumos. Mach3 joprojām tiek saukts par "225", bet sieviešu skuveklis "Sensor" – par "Wawe".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!