Gruzīnu grupa "Stefane un 3G", kas vēlējās starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija -2009" Maskavā piedalīties ar pretkrievisko dziesmu, visticamāk, dziesmas tekstu mainīs, piektdien vēsta aģentūra "Interfax".

Populārā Krievijas dziedātāja Diāna Gurckaja esot aizkavējusies Tbilisi, lai panāktu dziesmas "We don't wanna put in" teksta pārveidošanu, jo tas satur aizskarošus mājienus attiecībā uz Krievijas premjerministru Vladimiru Putinu.

Piektdienas rītā konkursa organizētāji Gruzijā dziedātājai esot paziņojuši, ka dziesmas teksts tiks mainīts un nekādu "izlēcienu" tajā nebūs.

Pēc Gurckajas vārdiem, dziesmas vārdi esot izsaukuši gruzīnu sabiedrības nosodījumu. Negatīvu novērtējumu esot izteikusi arī bijusī Gruzijas parlamenta spīkere Nino Burdžanadze.

"Tas nav pēc mūsu tradīcijām, atbraucot ciemos, aizvainot saimniekus," Gurckajai esot teikusi Burdžanadze.

Diāna Gurckaja, kas piedzimusi Suhumi, pārstāvējusi Gruziju "Eirovīzijas" konkursā 2008. gadā Serbijā, kur ieņēmusi 8.vietu.

Par šī konkursa uzvarētāju Belgradā kļuvis Krievijas dziedātājs Dima Bilans, izcīnot tiesības 2009. gadā "Eirovīziju" rīkot Krievijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!