Krievijas mediju holdinga "Media-Most" vadītājs Vladimirs Gusinskis otrdien esot atstājis Spānijas teritoriju un izlidojis uz Izraēlu, aģentūrai "Interfax" kļuvis zināms no informētiem avotiem Madridē.
Pirms tam intervijā ārvalstu sabiedrības informācijas līdzekļiem Gusinskis paziņoja par savu nodomu tuvākajā laikā apmeklēt Izraēlu un pēc tam doties uz ASV. Izraēlā Gusinskis gatavojas turpināt savu darbību sabiedrības informācijas līdzekļu sfērā.

Kā izteicās viens no viņa aizstāvjiem, advokāts Henrijs Rezņiks, Gusinskis neslēpj no viņiem savu atrašanās vietu. Tomēr advokāts neprecizēja, kur patlaban atrodas Vladimirs Gusinskis. "Viss, ko klients paziņo advokātam, ir konfidenciāla informācija un to sargā advokatūras noslēpums," teica Rezņiks.

Iepriekšējā dienā intervijā britu laikrakstam "Guardian" Vladimirs Gusinskis pauda pārliecību, ka viņa vajāšana turpināsies, "lai kur viņš būtu". "Esmu pilnīgi pārliecināts, ka [Krievijas prezidents Vladimirs] Putins un viņa valdība darīs visu iespējamo, lai izputinātu mani un manus partnerus," paziņoja uzņēmējs. Pēc Gusinska domām, tagad ir pienākusi holdingā "Media-Most" ietilpstošās populārās radiostacijas "Eho Moskvi" kārta un dienas, kad to vada Aleksejs Venediktovs, ir skaitītas, ziņo interneta aģentūra "Gazeta.ru".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!