Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nelabvēlīgu laikapstākļu radītajā haosā Džona Kenedija lidostā Ņujorkā sestdienas rītā sadūrušās divas pasažieru lidmašīnas, vēsta ASV telekanāls WNBC.

Kuveitas nacionālā lidsabiedrība "Kuwait Airways" tviterī pavēstīja, ka tās lidmašīnai uztriekusies Ķīnas aviokompānijas "China Southern Airlines" lidmašīna.

Sadursmē bojātas abas lidmašīnas, tomēr cietušo nav, un visi pasažieri nogādāti drošībā, pavēstīja lidostas pārvalde. "China Southern Airlines" lidmašīnā incidenta brīdī pasažieri nav atradušies, paziņoja lidostas pārvalde.

Lidmašīnu sadursme seko pēc tam, kad ceturtdien sniegputenis lika uz laiku slēgt Kenedija lidostu, un pasažieri joprojām spiesti kavēšanās dēļ stundām gaidīt termināļos vai lidmašīnās.

Lidostas pārvalde nodrošinājusi pārvietojamās kāpnes un autobusus, lai nogādātu pasažierus no lidmašīnām uz termināļiem. Pasažieri tikmēr kopš piektdienas pēcpusdienas sūdzas par ilgu gaidīšanu lidmašīnās un terminālī.

Portāla "Flightradar 24" informācija liecina, ka pēc nolaišanās Kenedija lidostā vairākiem desmitiem lidmašīnu nācies ilgstoši gaidīt. Pusnaktī portāls publicēta attēlu, kurā redzams, kā vairāki desmiti lidmašīnu pēc nolaišanās stundām stāv, gaidot došanos uz vārtiem. Pēc izkāpšanas savukārt dažiem pasažieriem nācās stundām gaidīt savu bagāžu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!