Traģiski beidzies kalnu pārgājiens vienatnē taivāniešu tūrisma entuziastei Gigi Vu, kas slavu sociālajos tīklos iemantojusi ar fotografēšanos bikini sasniegtajās kalnu virsotnēs – sieviete iekritusi aizā un, nesaņemot palīdzību, gājusi bojā, vēsta raidsabiedrība BBC.

36 gadus vecā Vu viena pati bija devusies vairāku dienu ilgā kalnu pārgājienā Taivānas Jušanas Nacionālajā parkā. Iekrītot aizā, sieviete pati sazinājās ar glābšanas dienestiem, taču slikto laikapstākļu dēļ glābēju helikopters trīs reizes nespēja sasniegt nelaimes vietu un palīgā izsūtīta kājāmgājēju glābšanas komanda.

Sievietes ķermenis atrasts pirmdien. Iepriekšējā naktī gaisa temperatūra bija nokritusies līdz ūdens sasalšanas robežai. Domājams, Vu mirusi no hipotermijas.

Lai gan Vu savu popularitāti bija iemantojusi ar bikini fotogrāfijām kalnu virsotnēs, viņa tiek raksturota kā pieredzējusi pārgājienos gājēja, kas lieto atbilstošu inventāru.

2018. gadā intervijā Taivānas medijiem viņa atklāja, ka ideja par bikini foto publicēšanu radusies pēc kādām zaudētām derībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!