Foto: AFP/Scanpix

Iespējams, nokrītot no aviokompānijas "British Airways" lidmašīnas uz kāda veikala jumta Londonā, bojā gājis vīrietis, savukārt viņa ceļa biedrs smagā stāvoklī atrasts lidaparāta šasijā, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

Pašreiz pieejamā informācija liecina, ka divi vīrieši, iespējams, uzrāpušies uz lidmašīnas Boeing 747 Johannesburgā, Dienvidāfrikas Republikā, un turējušies pie tās visu ceļu līdz Lielbritānijas galvaspilsētai.

Viens no vīriešiem izdzīvojis, un viņu atraduši Hītrovas lidostas darbinieki. Šobrīd viņš smagā stāvoklī atrodas slimnīcā Londonas rietumos.

Savukārt vīrieša ceļabiedrs nokritis no lidaparāta, kad tas veicis nolaišanos. Tiesa gan, šobrīd tā ir tikai viena no izmeklēšanas versijām par uz jumta atrastā vīrieša nāves cēloni. "Pagaidām nav pierādījumu, kas saistītu nāvi ar bezbiļetnieka atklāšanu lidmašīnā Hītrovas lidostā, taču tas ir viens no izmeklēšanas virzieniem mirušā identificēšanā un nāves apstākļu noteikšanā," medijiem pastāstījis uzņēmuma, uz kura ēkas jumta atrastas vīrieša mirstīgās atliekas, pārstāvis.

Arī Skotlendjarda preses pārstāvji norādījuši, ka vīrieša "nāve šobrīd tiek uzskatīta par neizskaidrotu", un saistībā ar notikušo nav veikts neviens arests.

Incidents noticis ceturtdien aptuveni 9:30.

Tas nav pirmais gadījums, kad Lielbritānijā no lidmašīnas nokrīt cilvēks, piemēram, 2012. gada septembrī bojā gājis kāds vīrietis, kurš nokritis no lidaparāta šasijas uz kāda ceļa netālo no Ričmondas. Viņš lidaparātā ierāpies Angolā.

Savukārt 2013. gada jūlijā kāds līdz nāvei nosalis bezbiļetnieks no Turcijas tika atrasts lidmašīnas šasijā, kas lidojusi no Stambulas uz Hītrovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!