Igaunijā ministres padomniece, piesegusies tikai ar dvieli, redzama vairākās pilsētās izvietotos plakātos, reklamējot siltināmo materiālu, informē reģionālais laikraksts "Severnoje poberežje".
Reklāmai pievienota uz divdomības robežas balansējoša frāze "Pats karstākais!"

Iedzīvotāju lietu ministres Urves Palo padomniece Olga Šlika avīzei "Severnoje poberežje" sacīja, ka viņa ir informēta par reklāmas kampaņu un arī zina, ka plakāti ar viņas attēlu redzami uz ielām.

"Šis attēls uzņemts pirms četriem gadiem, kad es biju mārketinga un komunikācijas speciāliste uzņēmumā "Saint-Gobain Ehitustooded Eesti". Reklāmas kampaņas ideja bija piesaistīt darbiniekus pašus reklamēt savas firmas izplatīto produkciju. Uzņēmuma "Isover" produkciju reklamēja četri darbinieki, un viena no viņiem biju es," norādīja Šlika.

Pavasarī, kad uzņēmuma "Saint-Gobain Ehitustooded Eesti" vadītāja Palo kļuva par iedzīvotāju ministri, viņa no uzņēmuma darbam jaunajā birojā uzaicināja arī Olgu Šliku.

Tagad Šlika atzina, ka tas, ka viņa ir redzama šajos plakātos, nav atbilstoši viņas statusam.

"Es piekrītu, ka tagad plakāts tiešām nav piemērots, tāpēc jau kopš reklāmas uzstādīšanas brīža esmu runājusi ar uzņēmuma "Saint-Gobain Ehitustooded Eesti" pārstāvjiem, un esam nonākuši pie vienošanās, ka reklāmu novāks ne vēlāk kā šī gada 1.oktobrī," piebilda ministres padomniece.

Šādi plakāti uzstādīti Tallinā, Tartu un Kohtlajervē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!