Igaunijas interneta portāls meestelaenutus.com piedāvā savu palīdzību vājā dzimuma pārstāvēm, izīrējot vīriešus.
Eskorta pakalpojums uz vienu vakaru ar atlaidi sievietei izmaksās 500 kronas (20 latus).

"Ja vēlies ko īpašu, pasauc mūs! Jānomaina lampiņa, jāsakārto māja, jānopļauj mauriņš vai gribi vienkārši atslābinošu masāžu? Mēs esam gatavi izdarīt visu, kas mūsu spēkos, lai piepildītu Jūsu vēlmes - "vīriešu nomā" viss ir iespējams. Zemas cenas, anonimitāte un kvalitatīva apkalpošana garantēta," rakstīts firmas mājas lapā.

Portāls dv.ee raksta, ka, piezvanot uz norādīto telefona numuru, vīrieša balss interesējas par pasākuma tematiku, kurā vajadzīgs pavadonis, kā arī noskaidro, vai nepieciešams ģērbties smokingā un kāda vecuma vīrietis interesē pasūtītāju.

Tā kā septembris ir atlaižu mēnesis, vakars ar noīrēto pavadoni izmaksās 500 kronas (20 latus). Tomēr pavadoņu fotogrāfijas mājas lapā nav ievietotas. "Parasti mēs atrodam piemērotu vīrieti pēc klientes apraksta. Varat atsūtīt savas vēlmes uz mūsu e-pasta adresi, un tad mēs varbūt varēsim jums piemeklēt vispiemērotāko pavadoni," atbildēja vīrietis.

Mauriņa pļaušana un lampiņas nomainīšana ir ļoti pieprasīti šī portāla pakalpojumi. "Piedāvājam visdažādākos pakalpojumus, kuros nepieciešama spēcīgā vīrieša roka, pēc vienošanās," pa telefonu paskaidroja vīrieša balss.

Par intīmajiem pakalpojumiem portālā rakstīts: "Jāatzīst, ka viss ir iespējams, vajag tikai vienoties."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!