Foto: AFP/Scanpix
Itālijas policija aizturējusi alžīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par viltotu dokumentu izgatavošanu Parīzes un Briseles teroraktu sarīkotājiem, vēsta ārzemju mediji.

Itālijas dienvidu pilsētā Salerno Itālijas antiterorisma pilocija bruņotā aizturēšanā arestējusi alžīrieti Džamalu Edinu Uali, kura aresta orderi izdevušas Beļģijas varasiestādes. 40 gadus vecais vīrietis atradās meklēšanā par "palīdzību un atbalstu nelegālajai imigrācijai", apgādājot imigrantus ar viltotiem dokumentiem tālākai ceļošanai, ziņo portāls "Sky News".

Itālijas policija norāda, ka Uali bijis tikai viens no "uzturēšanās atļauju viltotāju tīkla", kas saistīts ar Briseles teroraktiem.

Vietējie mediji ziņo, ka Uali vārds bijis dokumentos, kas atrasti policijas reidā Briseles tuvumā pagājušā gada oktobrī līdz ar personām, kas bijušas iesaistītas novembra teroraktos Parīzē.

Uali tuvākajās dienās var tikt izsūtīts no Beļģijas, bet Itālijas varasiestādes uzsākušas izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kā viņš ir nonācis šai valstī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!