Gan Romas katoļu baznīca, gan ietekmīgi Sicīlijas organizētās noziedzības pārstāvji izteikuši savu neapmierinātību ar kāda Itālijas televīzijas kanāla jaunievedumu - striptīzu ziņu laikā, informē šīs valsts prese.
Dienvidsicīlijas privātais televīzijas kanāls "Video Golfo" pēdējo mēnešu laikā iesaistījis trīs striptīza dejotājas, lai palielinātu savu ziņu programmu pievilcību vispirms vīriešu skatītāju acīs. Līdz ar pakāpenisku izģērbšanos, viņas arī dāvinot skūpstus un dažādi ķircinot ziņu programmas vadītāju, kā arī citādi aktīvi reaģējot uz ziņu saturu, raksta prese. "Vienkārši dodam skatītājiem to, ko viņi vēlas, taču neapšaubāmi piesaistām arī mūsu ziņām," apgalvo telekanāla pārstāvis Serdžo Peta.

Vienlaikus viņam nācies atzīt, ka "dažiem ļaudīm Sicīlijā" viņa ideja ne visai patīkot, tāpēc no tās, iespējams, būs jāatsakās. Viņš atzinis, ka jau sagaidījis katoļu baznīcas iebildumus savai idejai, taču garīdznieki neesot vienīgie, kuriem "kailās ziņas" ļoti nepatīkot.

"Tradicionālās mafijas pārstāvjiem sieviete ir svēta. Turklāt viņas vieta ir nevis sabiedrībā, bet mājās - vislabāk pie veļas baļļām vai gludināmā dēļa. Viņai jāgādā par to, lai vīram ir ko ēst un kārtīgs apģērbs, nevis pašai jāmēģina no apģērba atbrīvoties televīzijas skatītāju priekšā," situāciju skaidrojis agrāk ietekmīgs mafijas pārstāvis, bet tagad pārbēdzējs Tomass Busketa.

Dželas apgabalā, kur raida "Video Golfo", darbojas divi ietekmīgi organizētās noziedzības grupējumi - "Emmanuellos" un "Rinzivillos". Ik mēnesi šajā apgabalā reģistrē vismaz četras slepkavības, kas esot saistītas ar mafijas darbību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!