Itālijas ziemeļu pilsētas Lucaras iedzīvotāja aizņēmās no sava tēva 5000 eiro (3514 latus), lai apmaksātu viņa paša slepkavību, vēsta "The Daily Telegraph".

19 gadus vecā Ilenija Moreti tēvam pateica, ka nauda viņai nepieciešama braucienam uz ASV. Iegūstot nepieciešamo summu, Ilenija vienojusies ar kaimiņu pilsētā dzīvojošo 22 gadus veco Aleksu Grantānu, ka viņš nogalinās viņas tēvu.

Vīrietis Rodolfo Moreti uzbrucis ar nazi, taču dabūja pretsparu un tika nodots policijai. Nopratināšanā viņš norādīja, ka Moreti viņam vienkārši nav paticis.

Tad Ilenija pēc pasūtījuma slepkavas pakalpojumiem vērsusies pie marokāņa, ar kuru nejauši iepazinās dzelzceļa stacijā. Vīrietis no sākuma piekritis, taču pēdējā brīdī nobijies un vērsies policijā. Viņa liecību dēļ tika pārskatīta arī Grantāna lieta un tika noskaidrots, ka to arī organizējusi potenciālā upura meita.

Ilenija policijā paskaidroja, ka ilgus gadus tēvs slikti izturējies pret viņu un viņas māti. Pēc policijas datiem, Rodolfo Moreti sieva arī esot piekritusi meitas nodomam nogalināt ģimenes galvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!