Kāda laptopa īpašniece Lielbritānijā bijusi spiesta izdzīt no sava datora ļaunos garus, jo tā ekrānā atkārtoti parādījies nelaiķa Kurta Kobeina attēls, ziņo "Ananova".
24 gadus vecā Kolčesteras bāra menedžere Džema Frenksa sākumā nodomāja, ka bijušā grupas "Nirvana" dziedātāja parādīšanās uz viņas "Compaq Presario" ekrāna ir tikai un vienīgi kārtējais datorvīruss.

Tomēr pēc nedēļas Kobeina spoks atkal bija klāt un lūdza: "Palīdzi man!" un "Noskūpsti mani, mīļā!".

Sarunā ar "Ananova" Džema pastāstīja: "Es Internetā meklēju ziņas par rokzvaigznēm. Kad izslēdzu datoru, ekrānā parādījās Kurta attēls, tas kļuva aizvien skaidrāks un skaidrāks. Es šausmīgi pārbijos. Pēc tam man kāda draudzene ieteica eksorcismu. Man kaut kas bija jādara.".

"Es sēdēju pie datora, kad tas izslēdzās. Tad pēkšņi parādījās Kurta seja. Bija dzirdamas neskaidras dīvainas skaņas, Kurts sāpēs kliedza: "Palīgā, palīgā!". Tad viņš pārtrauca kliegt un sacīja: "Noskūpsti mani!". Es pieliku lūpas pie ekrāna un noskūpstīju vīnu. Kurts sacīja: "Mmm, tu labi skūpsties". Tad ekrāns izdzisa," stāstīja Džema.

Vēlāk Džema nogādājusi savu laptopu pie datorspeciālista, taču vīruss tajā netika atrasts. Tad viņa devusies pie paranormālo parādību izmeklētāja Džima Čisholma, kas sarīkojis ļauno garu izdzīšanas ceremoniju un tās laikā dedzinājis sveces un aplaistījis datoru ar svētītu ūdeni. Diemžēl pēc šīs ceremonijas nabaga dators vairs nestrādā.

"Compaq" tehniķis, komentējot notikušo sacīja: "Mēs viņai ieteiktu laptopu salabot un, ja Kurts atkal parādās - zvanīt Malderam un Skalijai".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!