Nekustamā īpašuma tirdzniecības aģente Elizabete Šīlda tic, ka seksam vienmēr ir noiets, tāpēc, lai veiksmīgi pārdotu Internetā mājas, tirgotāja pati izģērbjoties. Šīldas rīcība izraisījusi viņas konkurentu, īpaši sieviešu, sašutumu. Citas aģentes Austrālijas pilsētā Sidnejā uzskata, ka Šīlda izģērbjoties degradē nekustamā īpašuma tirdzniecības aģenta profesiju.
Savā mājas lapā
Shields of New Town"
. Šīlda ievietojusi savu fotogrāfiju, kurā viņa pozē, tērpusies caurspīdīgās, melnās mežģīnēs, ar izsoļu vadītājas āmuriņu rokā.

Nekustamo īpašumu tirdzniecības aģente Džordžija Klīrija intervijā laikrakstam "Sydney Morning Herald" sacīja: "Nekustamo īpašumu tirdzniecības aģentiem jau tā ir pietiekami nepievilcīgs tēls, nemaz nerunājot par tā sievišķīgās puses degradāciju. Kādam būtu viņai jāpasaka, ka nav jāizģērbjas, lai pārdotu māju. Lai noslēgtu darījumus, nav jāizrādās apakšveļā. Pēc manām domām, tas ir apkaunojoši."

Taču 33 gadus vecā Šīlda apgalvo, ka ļoti veiksmīga bijusi viņas iepriekšējā mārketinga kampaņa, kad tirgotāja reklāmās bija ievietojusi savus fotoportretus, un kailfotogrāfijas esot šīs kampaņas nākamais posms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!