Foto: Reuters/Scanpix
Nežēlīgais slaktiņš Francijas Alpos, kurā nogalināti trīs vienas ģimenes locekļi un kāds vietējais velosipēdists, varēja notikt ģimenes strīda par naudu dēļ, pieļauj Francijas izmeklētāji. Par to vēsta raidsabiedrība BBC.

"Izskatās, ka starp diviem brāļiem ir bijis strīds par naudu. Tā izskatās ticama informācija no Lielbritānijas policijas," komentējot izmeklēšanu slepkavības lietā, aģentūrai "France Presse" atklājis prokurors Ēriks Maijo.

Iespējamais strīda iemesls starp irākiešu izcelsmes britu ģimenes locekļiem bijis vecāku atstātais mantojums, noskaidrojusi raidsabiedrība BBC. Pirms gada ir miris brāļu tēvs, atstājot māju Spānijā.

Kāds ģimenes draugs raidsabiedrībai apliecināja, ka brāļu attiecības bijušas saspīlētas mājas dēļ, kuru mantojis tagad nogalinātais brālis – 50 gadu vecais Sāds al Hills.

All Hillu ģimene no Irākas devusies prom pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados, jo tika uzskatīti par Sadama Huseina režīma oponentiem, BBC pastāstīja ģimenes draugs.

Jau vēstīts, četri cilvēki trešdien atrasti nošauti klusā vietā Francijas Alpos pie Ansī ezera. Trīs bojāgājušie ir vienas ģimenes locekļi, bet ceturtais – vietējais velosipēdists.

Notikuma vietā atrastas arī divas izdzīvojušas meitenes. Viena četrus gadus veca meitenīte bija vairākas stundas palikusi paslēpusies zem nogalināto pieaugušo ķermeņiem. Otra septiņus gadus veca meitene ar smagiem ievainojumiem nogādāta slimnīcā.

Slepkavības upurus uz meža ceļa atradis kāds britu velosipēdists.

Trīs no četriem upuriem ir sašauti galvā, norāda policija. Uzbrukumā izmantota automātiksā pistole.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!