Lai vienkāršotu un atvieglotu ceļošanu, "SAS Scandinavian Airlines" piedāvā jaunus risinājumus Biznesa klases pasažieriem starpkontinentālajos lidojumos – iespēju iegādāties biļeti pēdējā brīdī, garantējot vietu, "līdzi ņemamās" brokastis, kā arī plašāku audio/video pēc pieprasījuma piedāvājumu.
SAS ir pirmā aviokompānija, kas uzsākusi piedāvāt tā saukto A-klases biļeti - tā garantē vietu Biznesa klasē, pat ja biļete ir iegādāta dažas stundas pirms lidojuma.

"SAS jaunā A-klases biļete ir īpaši radīta tiem mūsu klientiem, kuriem lēmumi saistībā ar ceļošanu bieži ir jāpieņem pēdējā brīdī," skaidro Lars Sorensens (Lars Sandahl Sørensen), "SAS International" komercdirektors.

Šis piedāvājums ir pieejams visos tiešajos reisos no Kopenhāgenas/Stokholmas uz/no Bangkoku, Pekinu, Tokiju, Čikāgu, Dubaiju, Ņujorku, Sietlu un Vašingtonu.

SAS pasažieriem ir iespēja arī kombinēt biļetes dažādās klasēs un, piemēram, vienā virzienā, lidot Biznesa klasē, bet atpakaļ – Ekonomijas Extra klasē.

SAS piedāvā arī jaunu "Grab and Go" brokastu konceptu. Tagad, pasažieri, kuri vēlas nevis ieturēt brokastis, bet ilgāk atpūsties un pagulēt, var kafiju un uzkodas paņemt līdzi.

Biznesa klases pasažieriem ir arī pieejams plašāks audio un video pēc pieprasījuma piedāvājums - 30 audio un 46 video kanāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!