Pavisam vienkārša un garda makaronu recepte, kas pagatavoti ar liellopa gaļu. Vakariņas būs gatavas pusstundas laikā.

::recepte::

Izvāra makaronus, kā norādīts uz paciņas.

Malto gaļu kopā ar konservētu liellopa gaļu un sīpolu apcep uz pannas, pievieno sāli un piparus. Kad gaļa gatava, pievie pannas saturam makaronus un apmaisa, lai tie nedaudz apceptos.

Tikmēr sarīvē sieru. Kad makaroni ir nedaudz apcepušies, pievieno saldo krējumu un kečupu, apmaisa, pievieno garšvielu maisījumu un kariju.

Kārtīgi samaisa un tad pievieno dilles un lokus, kā arī sieru. Visu kārtīgi samaisa. Gatavs!

30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
400 gmakaroni200 mlsaldais krējums100 gkečups bundža konservēta liellopa gaļa200 gmaltā gaļa100 gKrievijas siers1 sīpols1 ĒKdilles1 ĒKlociņi1 TKkarijs pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasgaršvielu maisījums gaļai

Sagatavošana

1

Izvāra makaronus, kā norādīts uz paciņas.

2

Malto gaļu kopā ar konservētu liellopa gaļu un sīpolu apcep uz pannas, pievieno sāli un piparus. Kad gaļa gatava, pievie pannas saturam makaronus un apmaisa, lai tie nedaudz apceptos.

3

Tikmēr sarīvē sieru. Kad makaroni ir nedaudz apcepušies, pievieno saldo krējumu un kečupu, apmaisa, pievieno garšvielu maisījumu un kariju.

4

Kārtīgi samaisa un tad pievieno dilles un lokus, kā arī sieru. Visu kārtīgi samaisa. Gatavs!

Iesūtīja: Alise Mozga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!