Bijušā Krievijas prezidenta Borisa Jeļcina lelle tika pārdota Internet izsolē par 26 760 ASV dolāriem (15 788 latiem). Populārā Krievijas televīzijas programma "Lelles" ir nolēmusi šķirties no šova galvenā varoņa - Jeļcina.
Jeļcina lelles izsole notika ceturtdien Maskavas restorānā "Paparacci", kur izsolīta arī Andreja Makareviča ģitāra, Aleksandras Mariņinas rakstāmmašīna, kā arī iespēja trīs stundas spēlēt boulingu ar grupu "Nogu svelo".

Laikraksts "Kommersant" piektdien informēja, ka gumijas Jeļcins savā laikā tika speciāli izgatavots šovam "Lelles" par 6000 dolāriem (3540 latiem), bet tagad sākuma cena izsolē lellei bija 4600 dolāri (2714 lati). Organizatori paskaidroja, ka šis Jeļcins jau "lietots".

Interneta izsolē piedalījās dalībnieki ar tādiem vārdiem e-pasta adresēs, kā, piemēram, "zuganov.ru" un "B.B.", kura atšifrējums, pēc laikraksta "Kommersant" domām, varētu būt Boriss Berezovskis.

Jeļcina lelli savā īpašumā ieguva kāda persona ar adresi "Pharut", kas piedāvāja samaksāt lielāko summu - 26 760 dolārus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!