Kādā kapsētā Rumānijā atrodas neparasts kapa piemineklis, ko rotā divi vīriešu dzimumorgāni, ziņo "Ananova". Kad 1969.gadā nomira Konstantīna Vasilesku sieva, atraitnis pasūtīja kapakmeni, uz kura būtu attēlota sieviete, kas sēž uz peņa, jo sieva dzīves laikā esot bijusi vīram neuzticīga.
1985.gadā kāda komunistiskā režīma augsta ranga amatpersona nepieklājīgo kapakmeni lika novākt, jo tajā pašā kapsētā, netālu no neuzticīgās sievas kapa vēlējās apbedīt pats savu sievu.

Pēc 1989.gada revolūcijas, kurā tika gāzts komunistiskais diktators Nikolai Čaušesku, Vasilesku lika izgatavot jaunu kapa pieminekli, taču šoreiz viņš tika pierunāts mazliet mainīt tā noformējumu, un tagad akmenī redzami divi stilizēti dzimumlocekļi.

Akmeņkalim, kurš izgatavoja pieminekli, Vasilesku teicis: "Visu savu dzīvi viņai tas vien bija prātā, tāpēc arī pēc nāves viņas piemiņai jābūt tādai."

Vasilesku nomira 1993.gadā, un Brašovas iedzīvotāji sākuši sūdzēties par kapa pieminekļa "bezgaumību" un lūguši kapsētas administrāciju to novākt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!