Foto: AFP/Scanpix

Pasaulslavenais Kannu kinofestivāls piektdien sākās negaidīti vētraini - no kādas viesnīcas nozagtas miljonu vērtas dārglietas, bet vienā no pasākumiem haosu radīja gaisā raidīti šāvieni.

Jau ziņots, ka dārglietas vairāk nekā pusotra miljona ASV dolāru vērtībā nozagtas no kādas Kannu festivāla oficiālās viesnīcas. Pazudušas dārglietas, kuras bija plānots īrēt īpašajiem viesiem. Zādzība notikusi pēc ielaušanās kādā no numuriņiem, kurā dzīvojusi juvelieru firmas "Chopard" pārstāve. Dārglietu firmas darbiniece tajā brīdī bija izgājusi uz svinīgo pasākumu.

Tomēr ar to ievērojamu zādzību Kannu festivāla nedienas nebeidzās.

Dažas stundas pēc notikušā haosu izraisīja kāda vīriešu raidītie šāvieni no gaisa pistoles. Incidents notika netālu no improvizētās televīzijas studijas, kurā filmēja vakara raidījumu "Le Grand Journal". Uzreiz pēc šāvieniem filmēšana izvērtās haosā, cilvēki centās noslēpties, citi skrēja, kur vien varēja.

Policija pēc notikušā arestējusi kādu vīrieti, pie kura atrasta gaisa pistole, kabatas nazis un rokas granātas butaforija. Aculiecinieki ziņoja, ka vīrietis izdarījis vismaz divus šāvienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!