Foto: RIA Novosti/Scanpix

Nedēļas nogalē prokrievisko kaujinieku kontrolētās Ukrainas pilsētas Doņeckas Svētās Apskaidrības dievnamā gredzenus mijuši divi jauni separātisti, kas pazīstami ar segvārdiem "Hinge" un "Rita", vēsta Krievijas ziņu aģentūra "RIA Novosti".

Jaunie cilvēki, kuri brīvprātīgi stājušies pašpasludinātās "Doņeckas Tautas Republikas" (DTR) kaujinieku rindās, sekojuši lauka komandiera "Motorola" piemēram, kurš savu kāzu ceremonijā bija tērpies militārā formastērpā, bet viņa izredzētā Jeļena lepojās ar pistoli pleca makstī virs baltās kleitas.

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kamēr "Motorla" ar Jeļenu Koļenkinu laulājās dzimtsarakstu nodaļā, "Hingi" un "Ritu", šķiet, nav mulsinājusi atrašanās ar ieroci baznīcā.

Vēstīts, ka prokrievisko kaujinieku lauka komandieris Arsens Pavlovs ("Motorola") un viņa līgava Jeļena Koļenkina bija pirmais DTR oficiāli salaulātais pāris. 

Jeļena ir zināma kā aktīva separātiste, kura uzstājusies ar dažādiem Ukrainu apsūdzošiem paziņojumiem, bet "Motorola" darbojas komandiera "Givi" pakļautībā, kurš pazīstams ar saviem "dzelzs nerviem".

Foto: "Motorola" un Jeļena

"Givi" komandē prokrieviskos spēkus, kas uzbrūk Ukrainas karavīru aizsargātajai Doņeckas lidostai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!