Foto: Publicitātes foto

Kazahstānas lielākajā pilsētā Almati policija patrulēšanai sākusi izmantot luksusa automašīnas "Mercedes-Benz G55 AMG" un "Porsche Cayenne S", pārsteigtajiem iedzīvotājiem paskaidrojot, ka tās ir konfiscētas, vēsta Kazahstānas ziņu portāls "Nur.kz".

Policijas pārstāvis sacīja, ka tiesa konfiscējusi šos automobiļus īpašniekiem un nodevusi Almati pilsētas akimātam (pašvaldībai), kurš savukārt tos nodevis lietošanai policistiem.

Jaudīgie spēkrati "Mercedes-Benz G55 AMG" un "Porsche Cayenne S" pašlaik ir greznākie automobiļi Kazahstānas policijas autoparkā.

Lai gan Kazahstānas policijā ir liela auto marku daudzveidība, šādi luksusa automobiļi tur parādījušies pirmoreiz. Viens automobilis "G55 AMG" Kazahstānas tirgū maksā no septiņiem līdz 17 miljoniem tengu (18,7 līdz 45,5 tūkstošiem eiro), bet viens "Porsche Cayenne S" – no 6,5 līdz 10,5 miljoniem tengu (17,4 līdz 28,1 tūkstotim eiro).

Par to, ka Almati policijā parādījies "Mercedes-Benz G55 AMG", kļuva zināms aprīļa beigās, un šī automobiļa fotogrāfija guva lielu popularitāti sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!