Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kazahstānas prezidents Nursultans Nazarbajevs sestdien Astanā apmeklējis valstī pirmo ātrās ēdināšanas restorānu "McDonald's", kura oficiālā atklāšana notiks 8.martā, informēja prezidenta preses dienestā.

Nazarbajevs iepazinies ar Kazahstānā pirmā ASV ātrās ēdināšanas uzņēmuma "McDonald's" restorāna darbu un aprunājies ar tā darbiniekiem.

Restorāns Astanā izveidots 863 kvadrātmetrus plašās telpās un tajā ir 206 sēdvietas apmeklētājiem. Tā interjerā izmantots jauns dizaina koncepts, kā arī tas aprīkots ar modernākajām klientu apkalpošanas sistēmām.

"McDonald's" otrā restorāna atklāšana Kazahstānā gaidāma šogad, bet tuvāko piecu gadu laikā Kazahstānā plānots atvērt vēl 15 "McDonald's" restorānus.

Kazahstānā "McDonald's" produkcija tiks izgatavota no apstiprinātu piegādātāju produkcijas. Vienlaikus tiek turpināts darbs, lai attīstītu vietējo ražotāju bāzi, norādīja Nazarbajeva preses dienestā.

Pirms 75 gadiem dibinātais uzņēmums "McDonald's" ir viens no pasaulē lielākajiem ātrās ēdināšanas tīkliem. 120 pasaules valstīs ir 36 tūkstoši tā restorānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!